Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto

RSS-syöte listasta

  1. 2016
  2. Antimicrobial resistance and multilocus sequence types of Finnish Campylobacter jejuni isolates from multiple sources

    Olkkola, S., Nykäsenoja, S., Raulo, S., Llarena, A-K., Kovanen, S., Kivistö, R., Myllyniemi, A-L. & Hänninen, M-L. helmikuuta 2016 julkaisussa : Zoonoses and Public Health. 63, 1, s. 10-19 10 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  3. Lactic acid bacteria in dried vegetables and spices

    Säde, E., Lassila, E. & Björkroth, J. helmikuuta 2016 julkaisussa : Food Microbiology. 53, Part B, s. 110-114 5 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  4. Puhtaan ruoan takaamiseksi on tehtävä uutterasti töitä: HS Mielipide: Elintarviketurvallisuus: Tuotantoeläinten mikrobilääkintä onnistuu Suomessa hyvin

    Heikinheimo, A. 8 tammikuuta 2016 julkaisussa : Helsingin Sanomat. s. B8 1 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuE1 Yleistajuinen artikkeli, sanomalehtiartikkeli

  5. Divergence between the highly virulent zoonotic pathogen Helicobacter heilmannii and its closest relative, the low-virulence “Helicobacter ailurogastricus” sp. nov.

    Joosten, M., Lindén, S., Rossi, M., Chin Yen Tay, A., Skoog, E., Padra, M., Peters, F., Perkins, T., Vandamme, P., Van Nieuwerburgh, F., D'Herde, K., Van den Broeck, W., Flahou, B., Deforce, D., Ducatelle, R., Marshall, B., Haesebrouck, F. & Smet, A. tammikuuta 2016 julkaisussa : Infection and Immunity : a publication of the American Society for Microbiology. 84, 1, s. 293-306 14 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  6. Hyväksytty/In press

    Development of spoilage bacterial community and volatile compounds in chilled beef under vacuum or high oxygen atmospheres

    Jääskeläinen, E., Hultman, J., Parshintsev, J., Riekkola, M-L. & Björkroth, J. 2016 julkaisussa : International Journal of Food Microbiology.

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  7. Enriched rearing environment enhances survival and disease resistance of salmonid fishes during parasite epidemics

    Karvonen, A., Aalto-Araneda, M., Virtala, A-M. K., Kortet, R., Koski, P. & Hyvärinen, P. 2016 julkaisussa : Journal of Applied Ecology. 53, 1, s. 213-221 9 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  8. Hyväksytty/In press

    Prerequisites for effective official food control

    Läikkö-Roto, T. T., Lunden, J. M., Heikkilä, J. & Nevas, M. A. 2016 julkaisussa : Food Control. 61, s. 172-179 8 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  9. E-pub ahead of print

    Volatile organic compounds and Photobacterium phosphoreum associated with spoilage of modified-atmosphere-packaged raw pork

    Nieminen, T. T., Dalgaard, P. & Björkroth, K. J. 2016 julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 218, 2, s. 86-95

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  10. 2015
  11. Hyvää työtä kampylobakteerin hallinnassa

    Hänninen, M-L. & Llarena, A-K. joulukuuta 2015 julkaisussa : Suomen Siipikarja. 97, 4, s. 18-19 2 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuD1 Artikkeli ammattilehdessä

  12. Mikrobilääkeresistenssin torjuntaan Yksi yhteinen terveys -teemalla

    Heikinheimo, A. joulukuuta 2015 julkaisussa : Suomen eläinlääkärilehti. 121, 9, s. 518-521 4 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuB1 Kirjoitus tieteellisessä aikakauslehdessä

Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 ...133 Seuraava