Elintarvikehygienian ja ymp.terv. osasto

RSS-syöte listasta

  1. 2015
  2. Quantitative farm-to-fork risk assessment model for norovirus and hepatitis A virus in European leafy green vegetable and berry fruit supply chains

    Bouwknegt, M., Verhaelen, K., Rzezutka, A., Kozyra, I., Maunula, L., von Bonsdorff, C-H., Vantarakis, A., Kokkinos, P., Petrovic, T., Lazic, S., Pavlik, I., Vasickova, P., Willems, K. A., Havelaar, A. H., Rutjes, S. A. & Husman, A. M. D. R. 02.04.2015 julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 198, s. 50-58 9 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  3. Role of csp genes in NaCl, pH, and ethanol stress response and motility in Clostridium botulinum ATCC 3502

    Derman, Y., Söderholm, H., Lindström, M. & Korkeala, H. 04.2015 julkaisussa : Food Microbiology. 46, s. 463-470 8 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  4. Bayesian modelling to identify the risk factors for Yersinia enterocolitica contamination of pork carcasses and pluck sets in slaughterhouses

    Vilar, M. J., Virtanen, S., Laukkanen-Ninios, R. & Korkeala, H. 16.03.2015 julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 197, s. 53-57 5 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  5. E-Pub ahead of print

    Multi-omics of permafrost, active layer and thermokarst bog soil microbiomes

    Hultman, J., Waldrop, M. P., Mackelprang, R., David, M. M., McFarland, J., Blazewicz, S. J., Harden, J., Turetsky, M. R., McGuire, A. D., Shah, M. B., VerBerkmoes, N. C., Lee, L. H., Mavrommatis, K. & Jansson, J. K. 04.03.2015 julkaisussa : Nature. advance online publication

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  6. Hepatitis E Virus in Young Pigs in Finland and Characterization of the Isolated Partial Genomic Sequences of Genotype 3 HEV

    Kantala, T., Heinonen, M., Oristo, S., von Bonsdorff, C-H. & Maunula, L. 01.03.2015 julkaisussa : Foodborne Pathogens and Disease. 12, 3, s. 253-260 8 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  7. Isolation and characterization of Yersinia-specific bacteriophages from pig stools in Finland

    Salem, M., Virtanen, S., Korkeala, H. & Skurnik, M. 03.2015 julkaisussa : Journal of Applied Microbiology. 118, 3, s. 599-608 10 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  8. Predominant Campylobacter jejuni Sequence Types Persist in Finnish Chicken Production

    Llarena, A-K., Huneau, A., Hakkinen, M. & Hänninen, M-L. 20.02.2015 julkaisussa : PLoS One. 10, 2, 18 Sivumäärä0116585

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  9. Questionnaire study and postmortem findings in backyard chicken flocks in Finland

    Pohjola, L., Rossow, L., Huovilainen, A., Soveri, T., Hänninen, M-L. & Fredriksson-Ahomaa, M. 22.01.2015 julkaisussa : Acta Veterinaria Scandinavica. 57, 9 Sivumäärä3

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  10. Sialylation of Helicobacter bizzozeronii lipopolysaccharides modulates Toll-like receptor (TLR) 2 mediated response

    Kondadi, P. K., Revez, J., Hänninen, M-L. & Rossi, M. 21.01.2015 julkaisussa : Veterinary Research. 46, 7 Sivumäärä4

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  11. Patterns of food frauds and adulterations reported in the EU rapid alert system for food and feed and in Finland

    Tahkapaa, S., Maijala, R., Korkeala, H. & Nevas, M. 01.2015 julkaisussa : Food Control. 47, s. 175-184 10 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 ...125 Seuraava