Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto

RSS-syöte listasta

  1. Eräiden keskeisten POP-yhdisteiden terveysvaikutuksista

    Pohjanvirta, R. K. joulukuuta 2016 s. 272-278 7 Sivumäärä

    Julkaisu: KonferenssijulkaisuB3 Vertaisarvioimaton artikkeli konferenssijulkaisussa

  2. Conventional and molecular methods used in the detection and subtyping of Yersinia enterocolitica in food

    Petsios, S., Fredriksson-Ahomaa, M., Sakkas, H. & Papadopoulou, C. 21 marraskuuta 2016 julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 237, s. 55-72 18 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikauslehdessä

  3. Characterization of European Yersinia enterocolitica 1A strains using restriction fragment length polymorphism and multilocus sequence analysis

    Murros, A., Säde, E., Johansson, P., Korkeala, H., Fredriksson-Ahomaa, M. & Björkroth, J. lokakuuta 2016 julkaisussa : Letters in Applied Microbiology. 63, 4, s. 282-288 7 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  4. Neutralization of Botulinum Neurotoxin Type E by a Humanized Antibody

    Derman, Y., Selby, K., Miethe, S., Frenzel, A., Liu, Y., Rasetti-Escargueil, C., Avril, A., Pelat, T., Urbain, R., Fontayne, A., Thullier, P., Sesardic, D., Lindström, M., Hust, M. & Korkeala, H. syyskuuta 2016 julkaisussa : Toxins. 8, 9, 14 Sivumäärä, 257

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  5. Large Sequence Diversity within the Biosynthesis Locus and Common Biochemical Features of Campylobacter coli Lipooligosaccharides

    Culebro , A., Revez, J., Pascoe, B., Friedmann, Y., Hitchings, M. D., Stupak, J., Sheppard, S. K., Li, J. & Rossi, M. lokakuuta 2016 julkaisussa : Journal of Bacteriology. 198, 20, s. 2829-2840 12 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  6. Hyväksytty/In press

    Exploring lot-to-lot variation in spoilage bacterial communities on commercial modified atmosphere packaged beef

    Säde, E. J., Penttilä, K., Björkroth, K. J. & Hultman, J. J. 2016 julkaisussa : Food Microbiology.

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  7. Jauhelihan valmistus ja laatu espoolaisissa myymälöissä

    Vanhanen, V., Myllymäki, T., Laamanen, E. & Lundén, J. 2016 julkaisussa : Elintarvike ja terveys. 30, 4, s. 60-64 5 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuD1 Artikkeli ammattilehdessä

  8. Noroviruksen esiintyminen elintarvikehuoneistojen tilojen pinnoilla verrattuna huoneistojen hygieniatasoon

    Maunula, L. M., Rönnqvist, M. J., Åberg, R., Lundén, J. & Nevas, M. A. 2016 julkaisussa : Elintarvike ja terveys. 30, 4, s. 42-46 5 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuD1 Artikkeli ammattilehdessä

  9. Zoonotic Public Health Hazards in Backyard Chickens

    Pohjola, L., Nykäsenoja, S., Kivistö, R., Soveri, T., Huovilainen, A., Hänninen, M. L. & Fredriksson-Ahomaa, M. elokuuta 2016 julkaisussa : Zoonoses and Public Health. 63, 5, s. 420-430 11 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  10. Aryl hydrocarbon receptor agonists trigger avoidance of novel food in rats

    Mahiout, S. & Pohjanvirta, R. K. 2016 julkaisussa : Physiology & Behavior. 167, s. 49-59 11 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 ...138 Seuraava