Elintarvikehygienian ja ympäristöterveyden osasto

RSS-syöte listasta

  1. 2016
  2. Development of spoilage bacterial community and volatile compounds in chilled beef under vacuum or high oxygen atmospheres

    Jääskeläinen, E., Hultman, J., Parshintsev, J., Riekkola, M-L. & Björkroth, J. 16 huhtikuuta 2016 julkaisussa : International Journal of Food Microbiology. 223, s. 25-32 8 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  3. Distribution and genetic characterization of Enterovirus G and Sapelovirus A in six Spanish swine herds

    Vilar, M. J., Peralta, B., Garcia-Bocanegra, I., Simon-Grife, M., Bensaid, A., Casal, J., Segales, J. & Pina-Pedrero, S. 2 huhtikuuta 2016 julkaisussa : Virus Research. 215, s. 42-49 8 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  4. Prevalence of Pathogenic Yersinia enterocolitica in Finnish Slaughter Pigs

    Rahikainen Ibanez, T., Laukkanen-Ninios, R., Hakkinen, M., Johansson, T., Vilar, M. & Korkeala, H. huhtikuuta 2016 julkaisussa : Journal of Food Protection. 79, 4, s. 677-681 5 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  5. New dominant spa type t2741 in livestock-associated MRSA (CC398-MRSA-V) in Finnish fattening pigs at slaughter

    Heikinheimo, A., Johler, S., Karvonen, L., Julmi, J., Fredriksson-Ahomaa, M. & Stephan, R. 2 maaliskuuta 2016 julkaisussa : Antimicrobial Resistance and Infection Control. 5, 6 Sivumäärä, 6

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  6. Antimicrobial Resistance Profiles of Campylobacter spp. Isolated from Broiler Chicken Meat of Estonian, Latvian and Lithuanian Origin at Estonian Retail Level and from Patients with Severe Enteric Infections in Estonia

    Mäesaar, M., Kramarenko, T., Meremäe, K., Sögel, J., Lillenberg, M., Häkkinen, L., Ivanova, M., Kovalenko, K., Hörman, A., Hänninen, M. -L. & Roasto, M. maaliskuuta 2016 julkaisussa : Zoonoses and Public Health. 63, 2, s. 89-96 8 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  7. Noroviruses on surfaces: detection, persistence, disinfection and role in environmental transmission

    Rönnqvist, M. & Maunula, L. maaliskuuta 2016 julkaisussa : Future Virology. 11, 3, s. 207-217 11 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikauslehdessä

  8. Prerequisites for effective official food control

    Läikkö-Roto, T., Lundén, J., Heikkilä, J. & Nevas, M. maaliskuuta 2016 julkaisussa : Food Control. 61, s. 172-179 8 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  9. Antimicrobial resistance and multilocus sequence types of Finnish Campylobacter jejuni isolates from multiple sources

    Olkkola, S., Nykäsenoja, S., Raulo, S., Llarena, A-K., Kovanen, S., Kivistö, R., Myllyniemi, A-L. & Hänninen, M-L. helmikuuta 2016 julkaisussa : Zoonoses and Public Health. 63, 1, s. 10-19 10 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

  10. Campylobacteriosis: the role of poultry meat

    Skarp, C. P. A., Hanninen, M-L. & Rautelin, H. I. helmikuuta 2016 julkaisussa : Clinical Microbiology and Infection. 22, 2, s. 103-109 7 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA2 Katsausartikkeli tieteellisessä aikauslehdessä

  11. Enriched rearing environment and wild genetic background can enhance survival and disease resistance of salmonid fishes during parasite epidemics

    Karvonen, A., Aalto-Araneda, M., Virtala, A-M., Kortet, R., Koski, P. & Hyvarinen, P. helmikuuta 2016 julkaisussa : Journal of Applied Ecology. 53, 1, s. 213-221 9 Sivumäärä

    Julkaisu: ArtikkelijulkaisuA1 Alkuperäisartikkeli tieteellisessä aikakauslehdessä

Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 ...135 Seuraava