Kirsti Parikka

Person

Forskningsområden

Markerade publikationer

  1. Prospects of polysaccharide aerogels as modern advanced food materials

    Mikkonen, K., Parikka, K., Ghafar, A. & Tenkanen, M. 2013 i : Trends in Food Science & Technology. 34, 2, s. 124-136 13 sidantal

    Publikation: Bidrag till tidskriftA2 Referat

  2. Enzymatic oxidation as a potential new route to produce polysaccharide aerogels

    Mikkonen, K. S., Parikka, K., Suuronen, J-P., Ghafar, A., Serimaa, R. & Tenkanen, M. 2014 i : RSC Advances. 4, 23, s. 11884-11892 9 sidantal

    Publikation: Bidrag till tidskriftA1 Vetenskaplig originalartikel

  3. Functional and anionic cellulose-interacting polymers by selective chemo-enzymatic carboxylation of galactose-containing polysaccharides

    Parikka, K., Leppänen, A-S., Xu, C., Pitkänen, L., Eronen, P., Österberg, M., Brumer, H., Willför, S. & Tenkanen, M. 2012 i : Biomacromolecules. 13, 8, s. 2418-2428 11 sidantal

    Publikation: Bidrag till tidskriftA1 Vetenskaplig originalartikel

  4. Thermally stable hydrogels from enzymatically oxidized polysaccharides

    Parikka, K., Ansari, F., Hietala, S. & Tenkanen, M. 2012 i : Food Hydrocolloids. 26, 1, s. 212-220 9 sidantal

    Publikation: Bidrag till tidskriftA1 Vetenskaplig originalartikel

Visa alla (23) »

Markerade aktiviteter

  1. Speaker, 247th ACS meeting

    Kirsti Parikka (Talare: Presentation), 16 mar 201420 mar 2014

    Aktivitet: Arrangemang av och deltagande i konferens/workshop/kurs/seminarium

Visa alla (25) »

ID: 44305